Välkommen till sidan för juniortävlingsgolf!

Teen Tour omgång 1

Uttagningen till årets första Teen Tour är nu gjord. Du hittar deltagarlistor och reservlistor under respektive tävling i Tävlingsprogrammet  samt i Min golf. Viktig information för ditt deltagande hittar du i länken nedan "Spelarinformation Teen Tour 2018" VIKTIGT LÄS DEN!

Spelarinformation Teen Tour 2018

Följande tävlingar finns det fortfarande platser kvar till och det är "först till kvarn" som gäller. Du anmäler ditt intresse genom maila till juniortavling@golf.se och anger vilken spelplats du är intresserad av att anmäla dig till samt ditt golf-id. Vi bekräftar om du fått en plats. 

Följande tävlingar finns det fortfarande platser kvar till:

Future Halland (Tjejer)

Future Småland (Tjejer)

Future Östergötland (Tjejer)

Samtliga First förutom Stockholm och Skåne där det är fullt spelfält för killarna. 

 

 

Svenska Golfförbundet har ett utbud av tävlingar som syftar till att passa alla juniorer som vill spela tävlingsgolf. Här kan du läsa allt om de olika juniortävlingar som spelas under året. Under respektive rubrik i menyn ovan hittar du all information. 

Nyfiken på hur livet som juniortävlingsgolfare kan se ut? Se filmerna från juniortouren och ANNIKA Invitational Europe 2017.

Följ gärna Svenska Golfförbundets juniortävlingar på Facebook för nyheter, bilder, filmer och resultat från tävlingarna. 

Senaste nytt

SGF:s juniortävlingar i sociala medier

Har du frågor?

Det finns ingen tillgänglig bild.
Porträttbild på Daniel Rosendahl.