Välkommen till Golfens dag 2018!

Skriv upp lördag 26 maj i kalendern – då är det Golfens dag med prova på-golf och roliga aktiviteter på drygt 300 golfklubbar runtom i Sverige. Vi utlovar en härlig dag på världens vackraste idrottsplats. Oavsett om du redan spelar eller är nyfiken att börja är du välkommen att besöka någon av de klubbar som är med. Du hittar dem på kartan här ovanför.

Du som redan spelar

Ta med dig vänner och familj som är nyfikna på golf. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har chansen att få nya spelkompisar.

Logo Golfstore
Logo Dormy

Du som är nyfiken att börja

Golfens dag är ett perfekt tillfälle att besöka en golfklubb och testa idrotten som lockar nästan en halv miljon svenskar. Testa att spela, njut av naturen och ta del av golfklubbens aktiviteter och medlemserbjudanden. Du behöver inte ha någon egen utrustning – klubbor och bollar finns att låna.

Erbjudande från SGF:s partners

För dig som besöker Golfens dag och blir sugen på att börja spela golf, har Dormy och Golfstore tagit fram ett riktigt bra erbjudande. Ute på klubben finns en voucher som ger dig 500 kronor rabatt på ett startpaket med golfklubbor och bag.

Boka in datumen för Golfens dag

  • 26 maj 2018

  • 25 maj 2019

Härliga bilder från Golfens dag

Tagga dina inlägg på Instagram med #golfensdag2018 så kommer de att visas här (kontot får ej vara privat om bilderna ska visas).

För mer information kontakta

Porträttbild på Claes.

I samarbete med: